Okul öncesi eğitimin gerekli hale geldiği günümüzde, halen bir çok aileye, çocukların 0-6 yaş döneminde alması gereken eğitimin önemi tam anlamıyla anlatılamamıştır.

Ülkemizde bunun sıkıntısı hala yaşanmaktadır. Oysa çocukların 7 yaşına kadar almış oldukları eğitim; başarılı, sağlıklı, bireysel yaratıcılığı ve özgüven duygusu gelişmiş birey olarak yetişmesi, kişilik gelişimlerinde ve gelecekte hayatlarını şekillendirmede çok önemlidir.

ADEN Anaokulu

ADEN Anaokulu olarak eğitim modelimiz;
Çocuk merkezli olan,
Yabancı dil etkinlikleri içeren,
Özgürce deneyimler kazanmasına fırsat tanıyan,
Çocuğun çok yönlü gelişimini hedefleyen,
Eğitim işine aile katılımını da sağlayan,
Yapıcı, yaratıcı, ilgiyi ve araştırmayı hedefleyen,
Bilim ve sanatı esas alan,
Özgün bir program içerir.
Misyonumuz
Geleceğimizin istikbali çocuklarımıza; okul öncesi dönemi için çağdaş bilgiyi, özgün eğitim değerlerimizle bütünleştirerek farklı ve kaliteli bir şekilde sunmaktır.
Zihni kullanarak insani yaşamayı öğrenen;
Toplumsal, insani ve çocuksu değerlerin benimsenmesi,
Güvenilir saygın, objektif, bilimsel çalışmalara dayalı yüksek standartlı anaokulu eğitimi gerçekleştirmektir.