EĞİTİM ALANINDA LİDER

Demokrasi bilincini ve dünya vatandaşı olma ilkesini benimsemiş bir kurumuz.

ADEN Koleji Yönetim kurulu başkanımız ve kurucumuz Sadık BAŞ’ın 2006 yılında temellerini attığı Eğitim markaları ile Eğitim camiasına adımını atmıştır. Özel okul olarak Aden Koleji, 2012’de kurulduğu günden itibaren eğitimde mükemmelliği hedeflemiştir. Önce Trakya’da uzun vadede Türkiye’de Akademik başarıda en üst düzeye ulaşmayı hedeflemektedir..

Bu amaç doğrultusunda Aden Koleji, yetenekli ve istekli öğrencilerin yüksek bir akademik düzeyi hedeflemelerine, Türkçe ve İngilizceyi etkili ve akıcı biçimde kullanabilme becerisi kazanmalarına olanak verecek bir akademik programı benimsemiştir. Programın hedefi, öğrencilerin içten, kendinden emin ve yapıcı biçimde iletişim kurma istek ve becerilerini geliştirmektir. Öğrenciler yaşam boyu öğrenmeyi sürdürmeye, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeye özendirilmektedir. Sanat, spor ve sosyal etkinliklerle zenginleştirerek, akademik başarıda en üst düzeye ulaşmayı hedefler.

Aden Koleji, ders içi ve ders dışı çalışmalarla öğrencilerine doğruluk ve dürüstlüğe değer vermeyi; özgürlüğün sorumluluk bilinci gerektirdiğini; başkalarının gereksinimlerine, haklarına duyarlı ve saygılı olmaları gerektiğini öğretir.Öğrenciler, akademik çalışmalar ve ders dışı etkinliklerle ilgi ve becerileri geliştirirler.

VİZYON

Eğitim alanında lider, demokrasi bilincini ve dünya vatandaşı olma ilkesini benimsemiş bir kurum olarak geleceğin dünyasında lider olacak, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öncelik olarak dünya vatandaşı yetiştirme anlayışı ile çıktığımız bu yolda, Türkiye’nin her şehrinde kurmayı hedeflediğimiz okul zincirleri ile ülkemizde fark yaratan bireyler yetiştirmek ve onların geleceğini kendi elleriyle kazanmasını sağlayan ,Eğitimi öğretim anlayışından ayıran,Spor, sanat, bilim ve teknoloji alanında uluslar arası başarılara sahip,Ülke geleceğine yön veren liderler yetiştirme önceliğimizdir

ÖNCELİKLERİMİZ

ÜSTÜN BAŞARI

Yüksek akademik düzey ve nitelikli öğretim ilkelerini benimseyen Aden Koleji, Türkiye'ye örnek bir eğitim modeli sunmayı hedeflemektedir.

SORUMLULUK

Aden Koleji, öğrencilerin okul hayatlarının her aşamasında çok çalışmalarını, doğruluk ilkelerine uygun davranmalarını ve özgürlüklerin gerektirdiği sorumlulukları üstlenmelerini bekler.

LİDERLİK

Aden Koleji, öğrencilerini, içinde yaşadıkları topluma yararlı olacak birer lider olmaya hazırlar.

DENGE

Aden Koleji, eğitim ve öğretimin yanı sıra ders dışı etkinlikleri de kapsayan disiplinler arası uyumlu bir müfredat izler.

ÇOK YÖNLÜLÜK

Aden Koleji, öğrencilerin Türkçeye ve yabancı dillere hakim, tüm kültürlere açık, başkalarının görüşlerine hoşgörülü ve saygılı olmalarını hedefler.

Mutlu ÖĞRENCİ

KURS

ÖĞRETMEN

ÖDÜLLER

Upcoming Events

Neden ADEN Koleji ?

The Cweren Law Firm is a recognized leader in landlord tenant representation throughout Texas.The largest professional property.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore impedit quae repellendus provident dolor iure poss imusven am aliquam. Officiis totam ea laborum deser unt vonsess. iure poss imusven am aliquam

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER