Okullarımız

Okulumuz 2012 - 2013 Eğitim-Öğretim Yılı başında öğretime başlamıştır. Okulumuz yeni açılmasına rağmen eğitim, öğretim, sosyal etkinlikler, sportif etkinlikler de başarı göstermiştir

Misyonumuz ;

Çocuklar önce düşünmeyi öğrenir. Çünkü düşünme bilgiyi işleyen ve kullanılabilir hale getiren bir araçtır. Bilgi, düşüncenin hammaddesidir..

Vizyonumuz;

Eğitimin ilk şartı düzen ve plandır; bu da disiplinle mümkün olabilir. Korkuya değil, saygıya; cezaya değil, sevgiye dayalı bir disiplin anlayışını; her çocuğun ayrı bir birey ve farklı bir dünya olduğu ilkesinden yola çıkılarak onların başarı, sosyal ve psikolojik durumlarının her an gözlenmesini; en son eğitim teknolojileri izlenerek, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle eğitim verilmesini; çocuklarımızın ne kadar bildiğinden çok, bildiklerini hayata ne kadar geçirebildiğini; eğitimde toplam kaliteyi ilke edinen bir kurum olmayı VİZYONUMUZ olarak belirledik.

Fotoğraf / Video Galeri

Aden Koleji

Haberler / Duyurular Tümü için tıklayın »