Muzaffer Kaan SEZGİN
Aden Okulları Koordinatörü

Koordinatör // Muzaffer Kaan SEZGİN

Sevgili Öğrenciler, Ortaöğretimi başarıyla tamamladınız, yüzbinlerce adayla yarıştınız, zorlu sınavlardan geçtiniz ve nihayet bütün bu yorgunluklarınıza değecek şekilde bu gün burada, bizimle birliktesiniz. Artık Aden Okulları öğrencisi olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum.

Değerli öğrenciler, İnsan hayatında çeşitli geçiş dönemleri vardır: Aileden okula (ilkokula) , çocukluktan ergenliğe, okuldan iş ve çalışma hayatına, bekarlıktan evliliğe geçiş gibi çeşitli geçiş dönemleri vardır insanın yaşamında. Bu geçiş dönemlerinde her zamankinden biraz daha fazla zorlanabiliriz ama sürecin sonunda daha yeterli ve olgun bireyler haline de dönüşürüz. Bugün sizin içinde bulunduğunuz durum gibi..

Aden’de eğitim, öğretime başladığınız bu yeni dönemde daha önce tanımadığınız çok sayıda insan tanıyacak, hayatınız boyunca devam edecek yeni dostluklar kuracak, bu süre içerisinde kimi zaman sevinçli kimi zaman endişeli günleriniz olacaktır. Karşılaşacağınız yeni durumlar ve hatta zorluklar sizi korkutmasın; bu koşullar sizin başetme becerilerinizin daha da gelişmesini sağlayacak ve bu sürecin sonunda çok daha yetkin bireyler olarak hayata atılacaksınız. Biz, bu geçiş sürecini daha rahat atlatmanıza ve uyum sağlama sürecinize destek olmak için çalışacağız.
Bu yolda hepinize başarılar diliyor, hepinizi kutluyorum. Tekrar HOŞGELDİNİZ.

Muzaffer Kaan SEZGİN
ADEN Okulları Koordinatörü