Spor Etkinlikleri2019-09-17T11:54:38+03:00
        Aden Koleji’nde kas ve iskelet sistemlerinin çeviklik anlamında gelişimini hızlandırmak amacı ile haftada iki saat beden eğitimi dersleri yapılır.
        Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun olarak takımlarımızın (hentbol, voleybol, basketbol, yüzme, masa tenisi, atletizm, satranç vb.) alt yapıları oluşturulur ve haftanın belirli günlerinde antrenmanlar yapılır.
Öğrencilerimizin doğru spor alanlarını seçebilmeleri için kas ve iskelet yapılarını inceleyen antropometrik ölçümleri yapılır ve gelecekteki fiziksel parametreleri ile ilgili karne verilir.
Okulumuzda Beden Eğitimi dersleri uzman öğretmenler tarafından verilir.
Öğrencilerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak temel hedefimizdir.
        Okulumuzda 2019-2020 eğitim öğretim yılında basketbol (kız ve erkek),voleybol (kız-erkek),atletizm(kız-erkek),cimnastik(kız-erkek),masa tenisi(erkek) ve futbol takımları oluşturulup, müsabakalara katılarak öğrencilerimizin hem müsabaka ruhunu hem de fair-play ruhunu kazanması hedeflenmektedir.