Demokrasi bilincini ve dünya vatandaşı olma ilkesini benimsemiş bir kurumuz.

ADEN Koleji Yönetim kurulu başkanımız ve kurucumuz Sadık BAŞ’ın 2006 yılında temellerini attığı Eğitim markaları ile Eğitim camiasına adımını atmıştır. Özel okul olarak Aden Koleji, 2012’de kurulduğu günden itibaren eğitimde mükemmelliği hedeflemiştir. Önce Trakya’da uzun vadede Türkiye’de Akademik başarıda en üst düzeye ulaşmayı hedeflemektedir.

Bu amaç doğrultusunda Aden Koleji, yetenekli ve istekli öğrencilerin yüksek bir akademik düzeyi hedeflemelerine, Türkçe ve İngilizceyi etkili ve akıcı biçimde kullanabilme becerisi kazanmalarına olanak verecek bir akademik programı benimsemiştir.

Programın hedefi, öğrencilerin içten, kendinden emin ve yapıcı biçimde iletişim kurma istek ve becerilerini geliştirmektir. Öğrenciler yaşam boyu öğrenmeyi sürdürmeye, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeye özendirilmektedir. Sanat, spor ve sosyal etkinliklerle zenginleştirerek, akademik başarıda en üst düzeye ulaşmayı hedefler.

Aden Koleji, ders içi ve ders dışı çalışmalarla öğrencilerine doğruluk ve dürüstlüğe değer vermeyi; özgürlüğün sorumluluk bilinci gerektirdiğini; başkalarının gereksinimlerine, haklarına duyarlı ve saygılı olmaları gerektiğini öğretir. Öğrenciler, akademik çalışmalar ve ders dışı etkinliklerle ilgi ve becerileri geliştirirler.