lkokul Eğitiminde Özgün ve Nitelikli Programlar Lina’da

Öğrencilerimizi çok önemsiyoruz. Geleceklerinde iş, toplum ve aile kurumlarında seviye ve farkındalıklarıyla özgünlüklerini ortaya çıkarabilmeleri için uyguladığımız programlarla öğrencilerimizi hazırlıyoruz. Bu süreçte ilkokul eğitimleri süresinde İngilizce eğitimi, sportif faaliyetler, kodlama, robotik kodlama, bireysel ve ekip çalışmaları, teknik atölyeler, gezi çalışmalarıyla birlikte sadece derslerin değil tamamıyla hayata hazırlanan bir programın içerisinde yetişmelerine önem veriyoruz.

Öğrencilerimiz, Bilişim Dünyası ile Erken Yaşta Tanışıyor

Robotik ve kodlama eğitimlerimizde öğrencilerimizin el becerilerini artırırken, soyut düşüncelerini somutlaştırıp, yaratıcılıklarını geliştiriyor ve kendilerini keşfetme imkânı bulmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimiz önce kendi robotlarını tasarlıyor, inşa ediyor ve onları programlayarak harekete geçiriyorlar.